fbpx

voel de

(poets)kracht

Poetskracht is anders. Terwijl we bijzonder krachtig zijn in het aanpakken van jouw schoonmaakuitdagingen, gaan we heel zacht en attent om met mens en natuur. Onze tribe stormt resoluut af op de beste resultaten voor opruim- en poetsopdrachten in kantoren, praktijkruimtes en gemeenschappelijke delen in residenties. Maar niet zonder het welzijn van elkaar en van de omgeving zeker te stellen.

Het zit

in de naam

Waar wij elke dag onze onmetelijke kracht uit putten? Daar zit onze erkenning als sociaal inschakelingsbedrijf voor veel tussen. Poetskracht stimuleert de in- en doorstroom van arbeidskrachten in de schoonmaaksector. Dat is uniek, want we zijn de enige coöperatieve vennootschap met een sociaal oogmerk en een doordachte samenstelling om dat doel te realiseren.

Poetskracht team

Kennis & innovatie

We investeren voortdurend in innovatieve en duurzame machines om jouw opdracht zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Resultaatgericht

Tijdens onze kwaliteitscontroles houden we rekening met de impact op mensen en milieu. Want als we met de juiste machines de fysieke druk verlichten en met duurzame producten de milieudruk verkleinen, winnen we twee keer.

Ambitieus

Onze tribe heeft een gezonde honger om verder te groeien. Dat doen we door elke uitdaging met een enthousiaste ‘ja’ aan te pakken. Omdat onze medewerkers intern kunnen doorstromen, groeien ze naar hun ideale plek in de groep.

Communicatief

Dankzij je vaste aanspreekpunt start je snel een levendige dialoog met Poetskracht. Daarna gaat het management constructief aan de slag om jouw vragen en suggesties nauw op te volgen. Dat versterkt meteen ook de verbondenheid tussen jou en onze medewerkers.

Hulpvaardig

Om efficiënt in te spelen op jouw opdracht, passen wij onze aanpak flexibel aan. Met de juiste begeleiding slagen onze medewerkers erin om zowel zichzelf als jou te verrassen.

Topteam

Hoe de tribe van Poetskracht eruitziet? Het is een divers team van krachtige mensen die duurzaam samenwerken met onze partners. Met doordachte activiteiten versterken we het teamgevoel.

Met dubbele pijlen schieten

Poetskracht komt voort uit een hechte samenwerking tussen IN-Z vzw en HiGENiUS.

Geïnspireerd door de HR-expertise van IN-Z zorgen we eigenhandig voor een gediversifieerde instroom en professionele medewerkers.

Dankzij de industriële schoonmaakexpertise van HiGENiUS kan je rekenen op een resultaatgerichte benadering van gespecialiseerde opdrachten.

Poetskracht ecologische schoonmaakmiddelen

Natuurlijk

schoonmaken

Krachtig schoonmaken‘ betekent voor ons: schoonmaken vanuit de kracht van de natuur. Onze tribe selecteert voor elke opdracht een passend ecologisch schoonmaakmiddel, zonder stoffen die het milieu schaden.

onze klanten

aan het woord

Alles draait bij ons om de tevredenheid van onze klanten. Daarom putten wij ook veel Poetskracht uit de positieve feedback die we van hen krijgen. Van particulieren die één tribelid inschakelen om hun privéwoning te laten schitteren, tot grote bedrijven en organisaties waarbij volledige teams aan de slag gaan.

"Iedereen is

heel toegankelijk"

We zijn heel tevreden van de dienstverlening van Poetskracht. Ze werken met een professioneel team, het personeel is toegankelijk, er is ruimte voor persoonlijke aanpak en de communicatie verloopt vlot.

Bij uitvallen van een poetshulp wordt onmiddellijk een vervanging geregeld zonder dat we dit hoeven te vragen.

Een goed poetsbureau valt of staat met gewaardeerd personeel. Onze poetskracht Tülay is de beste en we hebben haar dan ook met heel veel plezier in de bloemetjes gezet op de Dag van de Poetshulp in juni.

Militza Kuipers – vzw Kattevennen

"Niks is

te veel gevraagd"

Vanuit onze ervaring met IN-Z op privévlak zijn we bij Poetskracht terechtgekomen voor ons bedrijf. We kunnen bij Poetskracht altijd op service en flexibiliteit rekenen en werken heel graag met onze persoonlijke poetsman samen, die er altijd voor zorgt dat ons kantoor er geweldig netjes bijligt. Nooit te veel gevraagd om even nog een extraatje te leveren wanneer nodig, zoals onderhoud van de parkeergarage of het buitenterras. Ook tijdens de moeilijke coronaperiode stond Davy altijd paraat.

Maryse Vermeiren – AVENIR architecten BV

Schoonmaak met aandacht
voor people & planet?