fbpx

Gefopt!

1 april ...

Helaas lanceren we geen Poets-Krachttraining 😊 Maar … poetsen blijft natuurlijk wel gezond!

PS: poets je liever toch niet zelf? Ontdek dan snel onze diensten.

Poetskracht

Kennis & innovatie

We investeren voortdurend in innovatieve en duurzame machines om jouw opdracht zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Resultaatgericht

Tijdens onze kwaliteitscontroles houden we rekening met de impact op mensen en milieu. Want als we met de juiste machines de fysieke druk verlichten en met duurzame producten de milieudruk verkleinen, winnen we twee keer.

Ambitieus

Onze tribe heeft een gezonde honger om verder te groeien. Dat doen we door elke uitdaging met een enthousiaste ‘ja’ aan te pakken. Omdat onze medewerkers intern kunnen doorstromen, groeien ze naar hun ideale plek in de groep.

Communicatief

Dankzij je vaste aanspreekpunt start je snel een levendige dialoog met Poetskracht. Daarna gaat het management constructief aan de slag om jouw vragen en suggesties nauw op te volgen. Dat versterkt meteen ook de verbondenheid tussen jou en onze medewerkers.

Hulpvaardig

Om efficiënt in te spelen op jouw opdracht, passen wij onze aanpak flexibel aan. Met de juiste begeleiding slagen onze medewerkers erin om zowel zichzelf als jou te verrassen.

Topteam

Hoe de tribe van Poetskracht eruitziet? Het is een divers team van krachtige mensen die duurzaam samenwerken met onze partners. Met doordachte activiteiten versterken we het teamgevoel.

Schoonmaak met aandacht
voor people & planet?